Jag är sedan våren 2011 certifierad inom Ögonfransförlängning, Jag jobbar med två tekniker, Singelsmetoden och volymfransar. Min utbildning i singelsmetoden har jag genomfört hos Luxurious Lashes i Göteborg, som även är Sveriges första SEYF(Svenska estetikers yrkesförbund.) godkända utbildning. Min utbildning inom volymfransar har jag genomfört hos Lash For Lash. Dessa två varumärke och utbildningar är två av Sveriges största och ledande utbildningar inom fransförlängning.

Effekten av ögonfransförlängning
-Maximalt förstorande för ögat
-Möjligheten att forma ögat
-Naturligt fylliga och långa fransar
-Mascaraeffekt
-Fransmarkering

Många kunder frågar mig om fransförlängning sliter på ens egna fransar.
Och svaret är Nej, hos mig sliter det inte att sätta fransförlängning.

En av Metoderna jag använder mig av kallas Singels och är en av de absolut bästa och säkraste, den är inte skadlig eller slitsam för dina egna fransar. Metoden går till som så att man fäster en enda extension frans på varje naturlig och mogen frans, på så vis är metoden varken skadlig eller slitsam för dina egna fransar. Det är en väldigt avslappnande behandling och många kunder somnar. Var noga när du väljer ställe för fransförlängning och se till att metoden som används är just Singels eller Volym och att salongen har ett certifikat från en proffsig utbildning att visa upp, då det finns många som är oseriösa och använder sig av slitsamma och skadliga metoder.
Behandlingen tar ca 2 timmar.

Volymfransar

Även detta är en mycket säker metod som inte skadar dina naturliga fransar. Denna metod innebär att man istället för att sätta en frans på varje naturlig frans som i singelstekniken, sätter ett litet knippe med 2-5 fransar, dessa fransar är mycket mycket tunnare än de vanliga fransarna och är väldigt lätta att bära upp för de egna fransarna. Man fäster knippena ett och ett på varje egen frans. Dessa fransar är endast 0,07 mm tunna. Men ger ett fylligare resultat. Behandlingen tar ca 2-3 timmar.

Om behandlingen

Först kommer vi att gå igenom dina önskemål, sen kommer jag att presentera en kundanpassad applicering. Jag som fransstylist tittar på vad dina fransar orkar bära samt dina egna önskemål.

Sen får du ligga ned på en bekväm massagebänk. Efter det skyddar jag dina underfransar, sen börjar arbetet med att limma fast en enda extensions frans på varje naturlig och mogen frans.

Den naturliga fransens livslängd utanför huden är ca 3 månader, när den mogna fransen är redo att falla av följer automatiskt den applicerade fransen med då appliceringen sker 1-2 mm från huden. När du tappar fransar får du i samma takt som du tappar fransar nya mogna att fylla på.

För bästa resultat rekommenderas återbesök var 3:e vecka.